Even voorstellen

Beste bruidsparen, 

Leuk dat jullie op onze website terecht zijn gekomen! Als het goed is kennen jullie Timo al, daarom zal ik, als schrijfster van deze blog mijzelf ook even kort voorstellen.
Mijn naam is Céline van Norden, geboren in 96. Sindsdien haast niet weg te slaan uit omgeving Rotterdam (naja, behalve voor een tripje naar Ibiza natuurlijk).
Sinds een half jaar mag ik mijzelf met trots de rechter hand van Timo noemen als het gaat om het plannen van jullie droomhuwelijk op het prachtige Ibiza.
In Februari 2016 ben ik begonnen met mijn afstudeer stage bij First Love Ibiza Weddings.

Het seizoen begon dat jaar vroeg, wij hadden namelijk in Maart al onze eerste bruiloft van 2016. 
Omdat ikzelf voorheen nog nooit op een bruiloft was geweest vond ik dit best wel spannend! Daarom heb ik bij de eerste bruiloft vooral op de achtergrond mee gegluurd met Timo, om even te kijken hoe dit allemaal precies gaat. 

In de maanden waarin ik op Ibiza zat heb ik mij naast de bruiloften ook vooral bezig gehouden met het ontdekken van mooie locaties met strandtenten in typische Ibiza sferen. Daarna ben ik opstap gegaan met aanstaande bruidsparen om deze locaties samen te bezoeken en na te gaan welke locatie het beste bij het bruidspaar past. Het was leuk om koppels die nog nooit op Ibiza waren geweest, de sfeer van la isla te laten proeven tijdens de eilandtour waarbij we uiteraard tijd vrij maakte voor een heerlijke lunch (met zo af en toe een ijs koud wijntje erbij) op een van de mooiste plekken van Ibiza. 

Mijn stage tijd is voorbij gevlogen en sinds 1 augustus ben ik dan ook echt in dienst als vaste medewerker van First Love Ibiza Weddings, af gestudeerd en wel! Alles wat ik heb geleerd in het half jaar kan ik nu ook echt gaan laten zien.
Ik heb vanaf begin af aan steeds gezegd dat wanneer ik na mijn stage kon blijven werken op Ibiza dat ik dit niet aan mijn neus voorbij zou laten gaan. 
Maar zoals ik eerder al zei, ben ik ook eigenlijk niet weg te slaan uit mijn vertrouwde omgeving, daarom past de baan als wedding planner op Ibiza - vanuit Nederland zo perfect bij mij! 
Want ook Ibiza voelt als thuis komen voor mij!

 

Beso,
Céline van Norden

header-02.gif 

Kennismaken

Ben je geprikkeld om meer te weten over trouwen op Ibiza of wil je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Please type your full name.
Please type your full name.
Invalid email address.

Ongeldige invoer

Contactinformatie

Timo Kerkhof

+31 (0)6 53 55 55 85
info@firstloveibizaweddings.com


Adres Nederland
Hoofdweg Noord 37B
2913LB  Nieuwerkerk aan den IJssel

Adres Ibiza
Calle Vicente Cuervo 11-1-1
Ibiza, Islas Baleares 07800
España


Volg ons op: