Top trouwlocaties

Trouwen op Ibiza is bij uitstek één van de meest romantische trouwlocaties voor een grandioos trouwfeest en honeymoon vakantie ineen. Op Ibiza vind je uiteenlopende trouwlocaties. Gaat je voorkeur uit naar een zwoele strand bruiloft met een paar gasten of een stijlvol hotel met tropische tuin voor een exclusief feest met 100 genodigden? First Love Ibiza Weddings kent alle top trouwlocaties op Ibiza en legt je dan ook graag uit wat de mogelijkheden zijn.

 

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland kan heel goed op het prachtige eiland Ibiza in de Middellandse zee. Beleef de mooiste dag van je leven op een originele, romantische, spannende of juist rustieke trouwlocatie. Op basis van je wensen kunnen wij de meest geschikte trouwlocatie op Ibiza uitzoeken en hoef je zelf verder niets te doen. Op verzoek regelen wij het vervoer op het eiland voor jou en je gasten, dus hoef je je daar ook niet druk over te maken. Zo wordt trouwen in het buitenland wel heel makkelijk. Laat het gewoon over aan de weddingplanner Ibiza!

Romantische en ultieme sfeer

Romantische en ultieme sfeer

Er zijn steeds meer bruidsparen die niet afhankelijk willen zijn van de grillen van het Nederlands weer en de beperkingen met passende trouwlocaties in Nederland. Staat genieten bovenaan je lijstje, dan heeft Ibiza werkelijk top trouwlocaties voor een bruiloft die je nooit meer vergeet. Wil je ook op huwelijksreis, dan kun je er een honeymoon vakantie op Ibiza aan plakken en geniet je voor een paar dagen of een week lang van een romantische huwelijksreis aan de Middellandse zee.

Een groots strandfeest op Ibiza vieren

Een groots strandfeest op Ibiza vieren

Ibiza biedt zeker top trouwlocaties voor een spetterend trouwfeest met je familie, vrienden en andere gasten. Gezien onze ervaring met het organiseren van grootse evenementen, is een trouwfeest organiseren op Ibiza voor ons een peulenschil. Afhankelijk van je wensen geven wij een keuze in een aantal geschikte trouwlocaties. Daarbij regelen wij de aankleding, de catering, het vervoer en naar wens een dj of muziekbandje.

Organisatie Ibiza wedding

Organisatie Ibiza wedding

Het organiseren van een Ibiza wedding op één van de mooiste trouwlocaties op Ibiza kun je volledig aan ons overlaten. Gezien ons groot netwerk van bedrijven, professionals en cateraars, kunnen wij vrijwel elke wens of droomhuwelijk laten uitkomen. Daarbij probeert First Love Ibiza Weddings je zo veel mogelijk te ontlasten, zodat jij, je partner en gasten volop kunnen genieten van al het moois dat dit prachtige eiland te bieden heeft.

 

“Meer weten? Laten we snel een gesprek in plannen!”

Kennismaken

Ben je geprikkeld om meer te weten over trouwen op Ibiza of wil je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Please type your full name.
Please type your full name.
Invalid email address.

Ongeldige invoer

Contactinformatie

Timo Kerkhof

+31 (0)6 53 55 55 85
info@firstloveibizaweddings.com


Adres Nederland
Hoofdweg Noord 37B
2913LB  Nieuwerkerk aan den IJssel

Adres Ibiza
Calle Vicente Cuervo 11-1-1
Ibiza, Islas Baleares 07800
España


Volg ons op: