Trouwen op Ibiza

Wil je niets liever dan trouwen op Ibiza, kan First Love Ibiza Weddings dit voor je organiseren en regelen. Met ons groot netwerk aan diverse contacten en bedrijven in Nederland en op Ibiza, zorgen wij er voor dat alles voor jullie mooiste dag wordt geregeld en verzorgd. Voor jullie wacht er een top vakantie en bruiloft op één van de mooiste eilanden in de Middellandse zee.

De bruiloft locatie

De bruiloft locatie

Bijzondere trouwlocaties vind je zeker op dit prachtige eiland. Wil je graag trouwen op het strand, bij de ondergaande zon of juist op een adembenemende plek omgeven door de wonderschone natuur? Gezien onze kennis van de mooiste trouwlocaties op Ibiza, gaan wij af op jouw wensen en komen altijd met een bruiloft locatie die hieraan voldoet.
Vervoer op het eiland

Vervoer op het eiland

Natuurlijk heb je ook vervoer op het eiland nodig en ook dit wordt door First Love Ibiza Weddings voor je geregeld. Dat wil je tenslotte niet nog eens regelen als je net aangekomen bent. Afhankelijk van de duur van je verblijf, de mate van luxe die je wilt of juist de simpelheid van goedkoop vervoer. Jij geeft aan wat je wilt en wij zorgen dat het vervoer voor jou en je gasten klaar staat.
Accommodatie van het echtpaar en de gasten

Accommodatie van het echtpaar en de gasten

Wil je uitzicht op het strand of wil je juist een appartement of hotel in een leuk pittoresk plaatsje? Geef je wensen aan ons door en wij zorgen voor de juiste accommodatie voor jezelf en je uitgenodigde gasten. Indien wenselijk komen de gasten zo veel mogelijk bij elkaar in hetzelfde appartementencomplex, maar waarbij ieder wel zijn eigen privacy heeft. Vanzelfsprekend houden we hierbij ook rekening met het budget, maar logeren op Ibiza is echt goedkoper dan je denkt.
Catering

Catering

Gezien ons groot netwerk van cateraars, restaurants en bars op Ibiza, zorgen wij voor de catering op je Ibiza bruiloft. Samen bespreken wij je wensen, het aantal gasten, de bruiloftstaart, de alcoholische drankjes of heerlijke cocktails, de hapjes en gewenste buffets en menu’s. Op je trouwdag zelf wordt alles hiervoor tot in de puntjes geregeld.
Muzikale omlijsting

Muzikale omlijsting

Geef ons je voorkeuren door wat voor muziek je graag wil horen en wij kunnen een muziekbandje, zanger of zangeres regelen. Wil je liever een dj die de hele avond de juiste sfeer weet te creëren met bijpassende muziek of wil je dansen op het strand en een fantastisch dansfeest? Samen bespreken wij je wensen en de mogelijkheden, zodat ook de muziek geheel wordt afgestemd op wat jij en gasten waarderen.
Decoratie

Decoratie

Wil je een aparte en bijpassende uitnodiging naar je gasten sturen of vind je de juiste aankleding van de locatie van de ceremonie of het feest erg belangrijk? Ook hierbij leggen wij je graag uit wat de mogelijkheden zijn, waarbij wij zo goed mogelijk tegemoet komen aan je eigen wensen. Op deze manier krijg je dan ook een Ibiza wedding, waarin je veel van je eigen wensen tot vervulling ziet komen.
Huwelijksfotograaf

Huwelijksfotograaf

Om voor altijd een dierbare herinnering over te houden van je prachtige Ibiza wedding, kun wij ook een huwelijksfotograaf regelen die de mooiste foto’s van jullie, de ceremonie en het bruidsfeest maakt. Desgewenst kan hier ook een film van gemaakt worden, zodat je de mooiste momenten nog vaak kunt terugkijken. Natuurlijk krijg je naderhand alle foto’s in een prachtig digitaal of papieren fotoboek aangeleverd.

 

“ Vraag gelijk een gratis intakegesprek bij ons aan!”

Kennismaken

Ben je geprikkeld om meer te weten over trouwen op Ibiza of wil je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Please type your full name.
Please type your full name.
Invalid email address.

Ongeldige invoer

Contactinformatie

Timo Kerkhof

+31 (0)6 53 55 55 85
info@firstloveibizaweddings.com


Adres Nederland
Hoofdweg Noord 37B
2913LB  Nieuwerkerk aan den IJssel

Adres Ibiza
Calle Vicente Cuervo 11-1-1
Ibiza, Islas Baleares 07800
España


Volg ons op: