Honeymoon vakantie op Ibiza

Zou je ook zo graag je bruiloft en honeymoon in het buitenland willen vieren, zonder al te veel gedoe en geregel er omheen? Dan kan ik als weddingplanner Ibiza veel voor je betekenen. Ik neem je namelijk alle zorgen uit handen, zodat jij je met je geliefde alleen druk hoeft te maken wat er allemaal in je koffer past. Is het je wens om te trouwen op het strand onder de wuivende palmbomen en onder de stralende zon? Ibiza here we come!

 

Huwelijksreis bestemmingen in het buitenlandHuwelijksreis bestemmingen in het buitenland

Huwelijksreis bestemmingen in het buitenland

Natuurlijk kun je ook zelf kijken naar de mooiste huwelijksreis bestemmingen in het buitenland, maar alles er omheen moet je dan vaak ook zelf regelen. Liever geniet je van je familie en vrienden van een paar dagen of een week op een prachtig eiland in de Middellandse zee. Bij First Love Ibiza Weddings wordt wel alles voor je georganiseerd en geregeld en ben je niet perse duurder uit dan één dag trouwen in Nederland. Afhankelijk van je wensen kun je je huwelijksreis naar het buitenland zo goedkoop en duur maken als je zelf wilt.

Je bruiloft en honeymoon vakantie op IbizaJe bruiloft en honeymoon vakantie op Ibiza

Je bruiloft en honeymoon vakantie op Ibiza

Een honeymoon vakantie op Ibiza doe je niet voor één dag, maar voor meerdere dagen of één week. Dat maakt trouwen op Ibiza dan ook zo leuk, want je plakt er gelijk je honeymoon achteraan. Samen met de weddingplanner Timo Kerkhof spreek je je wensen door en kunnen we het net zo lang en uitgebreid mogelijk maken als je zelf wilt. Veel huwelijksparen die je voor zijn gegaan hebben echt een droomvakantie en bruiloft gehad, waarbij alles tot in de puntjes was verzorgd.

Ook betaalbaar voor je familie en vriendenOok betaalbaar voor je familie en vrienden

Ook betaalbaar voor je familie en vrienden

Je honeymoon vakantie op Ibiza is mooi en indrukwekkend, of het nu gaat om het legendarische uitgaansleven of de oogverblindende natuur. De vliegreis is ook maar een uur of twee en dan ben je er al. De korte afstand maakt de reis ook een stuk goedkoper. Dat zal veel genodigden over de streep trekken om mee te gaan en hun eigen tickets te regelen. Wat is er nou mooier dan omringd door je familie en vrienden je Ibiza wedding te vieren?

Kan trouwen op Ibiza alleen in de zomer?Kan trouwen op Ibiza alleen in de zomer?

Kan trouwen op Ibiza alleen in de zomer?

Je kunt natuurlijk één nachtje op Ibiza blijven en de volgende dag weer terugvliegen, maar echt leuk is dat ook weer niet. Er is hier zoveel moois te ontdekken en zoveel leuks te doen, dan je er maar al te graag een week aan vast wilt plakken. First Love Ibiza Weddings organiseert je honeymoon vakantie tussen mei en oktober, want ook in de lente en herfst zijn de temperaturen hier nog heerlijk warm. Beter dan je trouwdag vieren op een regenachtige dag in september in Nederland toch?

Graag trouwen en vakantie inéén?Graag trouwen en vakantie inéén?

Graag trouwen en vakantie inéén?

Als er één plek is om van het leven te genieten, dan is het hier op Ibiza. Mede gezien de top trouwlocaties die dit eiland biedt, zal dit je droom honeymoon vakantie worden. Een heerlijke week vakantie om jullie liefde te bezegelen en nog langer te kunnen genieten van al het moois dat Ibiza heeft te bieden. De villa’s en appartementen op Ibiza huur je ook vaak voor minimaal een week. Het zou dan ook zonde zijn om hier maar twee dagen gebruik van te maken.

 

“Plan nu ook je honeymoon vakantie bij First Love Ibiza Weddings”

Kennismaken

Ben je geprikkeld om meer te weten over trouwen op Ibiza of wil je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Please type your full name.
Please type your full name.
Invalid email address.

Ongeldige invoer

Contactinformatie

Timo Kerkhof

+31 (0)6 53 55 55 85
info@firstloveibizaweddings.com


Adres Nederland
Hoofdweg Noord 37B
2913LB  Nieuwerkerk aan den IJssel

Adres Ibiza
Calle Vicente Cuervo 11-1-1
Ibiza, Islas Baleares 07800
España


Volg ons op: