wedding mastercardWedding MasterCard

 

 

Hét cadeau voor ieder bruidspaar

Hoe mooi is het wanneer je als huwelijkscadeau één card krijgt (met een flink saldo erop) waar je als bruidspaar wereldwijd mee kunt betalen?
Goed nieuws, want die card is er: de Wedding MasterCard!

Je kunt deze Wedding MasterCard als huwelijkscadeau vragen aan jullie familieleden en bruiloftsgasten. Zij kunnen een bedrag naar deze Wedding MasterCard overmaken, waardoor het saldo flink kan oplopen. Hiermee kunnen jullie wereldwijd prachtige cadeaus kopen of leuke activiteiten mee betalen tijdens jullie huwelijksreis. Jullie Wedding MasterCard is natuurlijk beveiligd met een pincode en jullie kunnen te allen tijden op internet het saldo checken.

Of koop de card zelf:

Natuurlijk kunnen jullie ook zelf een Wedding MasterCard aanschaffen en zo zelf bepalen wat jullie als huwelijkscadeau wensen te ontvangen. Op jullie huwelijksuitnodigingen kun je dan aangeven dat jullie gasten een bijdrage kunnen leveren aan de card. Zij kunnen dan via iDEAL of een gewone banktransfer geld naar de Wedding MasterCard overmaken.


Sparen voor jullie dag:

Behalve de cadeaus van jullie familie en gasten is het ook mogelijk om bijvoorbeeld maandelijks zelf een bedrag op de kaart te storten en zo te sparen voor jullie dag of jullie honeymoon. Op deze manier kunnen jullie de financiën en uitgaven voor de bruiloft en huwelijksreis gescheiden houden van jullie dagelijkse onkosten en uitgaven. Tegen een speciaal tarief is het ook mogelijk om twee kaarten te kopen (voor de bruid en de bruidegom).

Wereldwijd betaalgemak:

Om een indruk te geven: de Wedding MasterCard wordt in Nederland door ruim 90.000 adressen geaccepteerd. Wereldwijd kunnen jullie betalen bij ruim 27 miljoen adressen. Je kunt de aangesloten ondernemers herkennen aan het MasterCard-logo (zowel in winkels als op webshops).

 

Kennismaken

Ben je geprikkeld om meer te weten over trouwen op Ibiza of wil je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Please type your full name.
Please type your full name.
Invalid email address.

Ongeldige invoer

Contactinformatie

Timo Kerkhof

+31 (0)6 53 55 55 85
info@firstloveibizaweddings.com


Adres Nederland
Hoofdweg Noord 37B
2913LB  Nieuwerkerk aan den IJssel

Adres Ibiza
Calle Vicente Cuervo 11-1-1
Ibiza, Islas Baleares 07800
España


Volg ons op: