• Start
  • Weddingplanner Ibiza

Weddingplanner Ibiza

‘Je weddingplanner Timo Kerkhof‘

timo kerkhof

Wat is er nou mooier dan trouwen op Ibiza? Als weddingplanner en met mijn ervaring als event manager, help ik Nederlanders die willen trouwen in het buitenland, met een fantastische honeymoon vakantie en Ibiza wedding op dit prachtige eiland in de Middellandse zee. Ook al heb ik veel mooie plekjes en top trouwlocaties gezien, Ibiza is mijn eerste grote liefde. Vandaar dat First Love Ibiza Weddings de meest toepasselijke naam is voor mijn dienstverlening.

 

Waarom een weddingplanner?

In Nederland regel je al snel je eigen bruiloft. Wil je trouwen op Ibiza, dan ken ik de mooiste trouwlocaties van dit eiland en weet wat er allemaal geregeld moet worden. Omdat ik hier als sinds mijn geboorte kom, ken ik de mooiste plekken, spreek de taal en heb de nodige contacten die tezamen je een geweldige Ibiza bruiloft kunnen bezorgen.

Trouwen op Ibiza: alles wordt geregeld

First Love Ibiza Weddings adviseert, ondersteunt en helpt je bij alles wat er geregeld en georganiseerd moet worden. Denk aan één van de top trouwlocaties, het vervoer, huisvesting, catering, muziek en aankleding. Afhankelijk van je wensen, budget en het aantal gasten, lever ik een maatwerk plan voor jouw ideale Ibiza wedding. Dankzij mijn groot netwerk aan Spaanse en Nederlandstalige professionals, ga ik alleen voor het eindresultaat en wil voor jou en je partner een droomhuwelijk waar je altijd weer naar terugkijkt.

 
Ook gelijk je honeymoon op Ibiza vieren?

In Nederland is het gebruikelijk om gewoon 1 dag je bruiloft te vieren, wel of niet gevolgd door een huwelijksreis. Maar wil jij het anders, wil je meer en wil je iets unieks voor jou en je familie en vrienden? Denk dan aan een honeymoon vakantie waarin je bijvoorbeeld kunt trouwen op het strand en dan nog een paar dagen of een week kunt genieten van al het moois dat Ibiza te bieden heeft. Al sinds mijn geboorte kom ik op Ibiza en nu elk jaar wel een paar keer. Natuurlijk heb ik hier samen met mijn vrouw in 2009 ook mijn eigen huwelijksfeest en ceremonie gevierd. Sindsdien wil ik andere bruidsparen die willen trouwen in het buitenland hetzelfde bieden; een onvergetelijke, goed geregelde en betaalbare bruiloft op een droomlocatie.

Waarom trouwen op dit eiland?

Heb je altijd al gedroomd van een romantisch huwelijk op een bijzondere en romantische trouwlocatie in het buitenland? Dan is dit je kans op een uiterst betaalbare en goed georganiseerde Ibiza wedding met de volgende voordelen:

  • Je wordt volledig ontzorgd en hoeft niets te regelen, alleen een goed humeur, je koffer en de gasten uitnodigen die meegaan
  • Altijd de garantie op mooi weer, de zon en een fantastische trouwlocatie
  • Eén van de beste en meest betaalbare opties voor een bruiloft en huwelijksreis ineen aan de Middellandse zee
  • De bruiloft, ceremonie en het feest worden volledig afgestemd op jouw wensen
  • Voor de wet trouw je in Nederland, maar voor de ceremonie, het huwelijksfeest en de honeymoon reis je naar Ibiza, waar First Love Ibiza Weddings alles voor je kan regelen

 

“ Kies ook voor de schoonheid en romantiek op het prachtige eiland Ibiza”

 

Timo’s achtergrond

Via First Love Ibiza Weddings combineert Timo Kerkhof zijn liefde voor Ibiza met zijn ervaring als event manager. In Nederland verzorgt hij met zijn bedrijf First Love Sound & Concepts hij al jarenlang de productie, geluid en licht voor congressen, presentaties, beurzen, festivals, sport en business events voor o.a. Aktiesport,Perry Sport, Dance Valley en Dutch Valley, 24 Kitchen, Canal +, Go Apres Ski, Ajax, Feyenoord, Tim en Faab, De Apres Skihut On Tour, Sunweb, Stadhuisplein Rotterdam. Ook werkt hij al ruim 30 jaar als allround DJ, onder andere met eigen drive-in shows. Op Ibiza heeft hij inmiddels tig bruiloften ondersteund en/of gecoördineerd, met ceremonies op de prachtigste plekken – van stranden tot markante rotspartijen aan zee. Hij werkt voor bruiloften nauw samen met diverse ervaren (Nederlandstalige) partijen, bijvoorbeeld voor de aankleding en catering.First Love Sound And Light Concepts
Tim En Faab Show
Apres Skihut Met Flugel On Tour
Dutch Valley
Go Apresski
Ibiza Catamaran Party
Aktie Sport
Dance Valley
Canalplus

Kennismaken

Ben je geprikkeld om meer te weten over trouwen op Ibiza of wil je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Please type your full name.
Please type your full name.
Invalid email address.

Ongeldige invoer

Contactinformatie

Timo Kerkhof

+31 (0)6 53 55 55 85
info@firstloveibizaweddings.com


Adres Nederland
Hoofdweg Noord 37B
2913LB  Nieuwerkerk aan den IJssel

Adres Ibiza
Calle Vicente Cuervo 11-1-1
Ibiza, Islas Baleares 07800
España


Volg ons op: