wedding mastercardWedding MasterCard

 

 

Hét cadeau voor ieder bruidspaar

Hoe mooi is het wanneer je als huwelijkscadeau één card krijgt (met een flink saldo erop) waar je als bruidspaar wereldwijd mee kunt betalen?
Goed nieuws, want die card is er: de Wedding MasterCard!

Je kunt deze Wedding MasterCard als huwelijkscadeau vragen aan jullie familieleden en bruiloftsgasten. Zij kunnen een bedrag naar deze Wedding MasterCard overmaken, waardoor het saldo flink kan oplopen. Hiermee kunnen jullie wereldwijd prachtige cadeaus kopen of leuke activiteiten mee betalen tijdens jullie huwelijksreis. Jullie Wedding MasterCard is natuurlijk beveiligd met een pincode en jullie kunnen te allen tijden op internet het saldo checken.

Of koop de card zelf:

Natuurlijk kunnen jullie ook zelf een Wedding MasterCard aanschaffen en zo zelf bepalen wat jullie als huwelijkscadeau wensen te ontvangen. Op jullie huwelijksuitnodigingen kun je dan aangeven dat jullie gasten een bijdrage kunnen leveren aan de card. Zij kunnen dan via iDEAL of een gewone banktransfer geld naar de Wedding MasterCard overmaken.


Sparen voor jullie dag:

Behalve de cadeaus van jullie familie en gasten is het ook mogelijk om bijvoorbeeld maandelijks zelf een bedrag op de kaart te storten en zo te sparen voor jullie dag of jullie honeymoon. Op deze manier kunnen jullie de financiën en uitgaven voor de bruiloft en huwelijksreis gescheiden houden van jullie dagelijkse onkosten en uitgaven. Tegen een speciaal tarief is het ook mogelijk om twee kaarten te kopen (voor de bruid en de bruidegom).

Wereldwijd betaalgemak:

Om een indruk te geven: de Wedding MasterCard wordt in Nederland door ruim 90.000 adressen geaccepteerd. Wereldwijd kunnen jullie betalen bij ruim 27 miljoen adressen. Je kunt de aangesloten ondernemers herkennen aan het MasterCard-logo (zowel in winkels als op webshops).

 

Top trouwlocaties

Trouwen op Ibiza is bij uitstek één van de meest romantische trouwlocaties voor een grandioos trouwfeest en honeymoon vakantie ineen. Op Ibiza vind je uiteenlopende trouwlocaties. Gaat je voorkeur uit naar een zwoele strand bruiloft met een paar gasten of een stijlvol hotel met tropische tuin voor een exclusief feest met 100 genodigden? First Love Ibiza Weddings kent alle top trouwlocaties op Ibiza en legt je dan ook graag uit wat de mogelijkheden zijn.

 

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland kan heel goed op het prachtige eiland Ibiza in de Middellandse zee. Beleef de mooiste dag van je leven op een originele, romantische, spannende of juist rustieke trouwlocatie. Op basis van je wensen kunnen wij de meest geschikte trouwlocatie op Ibiza uitzoeken en hoef je zelf verder niets te doen. Op verzoek regelen wij het vervoer op het eiland voor jou en je gasten, dus hoef je je daar ook niet druk over te maken. Zo wordt trouwen in het buitenland wel heel makkelijk. Laat het gewoon over aan de weddingplanner Ibiza!

Romantische en ultieme sfeer

Romantische en ultieme sfeer

Er zijn steeds meer bruidsparen die niet afhankelijk willen zijn van de grillen van het Nederlands weer en de beperkingen met passende trouwlocaties in Nederland. Staat genieten bovenaan je lijstje, dan heeft Ibiza werkelijk top trouwlocaties voor een bruiloft die je nooit meer vergeet. Wil je ook op huwelijksreis, dan kun je er een honeymoon vakantie op Ibiza aan plakken en geniet je voor een paar dagen of een week lang van een romantische huwelijksreis aan de Middellandse zee.

Een groots strandfeest op Ibiza vieren

Een groots strandfeest op Ibiza vieren

Ibiza biedt zeker top trouwlocaties voor een spetterend trouwfeest met je familie, vrienden en andere gasten. Gezien onze ervaring met het organiseren van grootse evenementen, is een trouwfeest organiseren op Ibiza voor ons een peulenschil. Afhankelijk van je wensen geven wij een keuze in een aantal geschikte trouwlocaties. Daarbij regelen wij de aankleding, de catering, het vervoer en naar wens een dj of muziekbandje.

Organisatie Ibiza wedding

Organisatie Ibiza wedding

Het organiseren van een Ibiza wedding op één van de mooiste trouwlocaties op Ibiza kun je volledig aan ons overlaten. Gezien ons groot netwerk van bedrijven, professionals en cateraars, kunnen wij vrijwel elke wens of droomhuwelijk laten uitkomen. Daarbij probeert First Love Ibiza Weddings je zo veel mogelijk te ontlasten, zodat jij, je partner en gasten volop kunnen genieten van al het moois dat dit prachtige eiland te bieden heeft.

 

“Meer weten? Laten we snel een gesprek in plannen!”

Honeymoon vakantie op Ibiza

Zou je ook zo graag je bruiloft en honeymoon in het buitenland willen vieren, zonder al te veel gedoe en geregel er omheen? Dan kan ik als weddingplanner Ibiza veel voor je betekenen. Ik neem je namelijk alle zorgen uit handen, zodat jij je met je geliefde alleen druk hoeft te maken wat er allemaal in je koffer past. Is het je wens om te trouwen op het strand onder de wuivende palmbomen en onder de stralende zon? Ibiza here we come!

 

Huwelijksreis bestemmingen in het buitenlandHuwelijksreis bestemmingen in het buitenland

Huwelijksreis bestemmingen in het buitenland

Natuurlijk kun je ook zelf kijken naar de mooiste huwelijksreis bestemmingen in het buitenland, maar alles er omheen moet je dan vaak ook zelf regelen. Liever geniet je van je familie en vrienden van een paar dagen of een week op een prachtig eiland in de Middellandse zee. Bij First Love Ibiza Weddings wordt wel alles voor je georganiseerd en geregeld en ben je niet perse duurder uit dan één dag trouwen in Nederland. Afhankelijk van je wensen kun je je huwelijksreis naar het buitenland zo goedkoop en duur maken als je zelf wilt.

Je bruiloft en honeymoon vakantie op IbizaJe bruiloft en honeymoon vakantie op Ibiza

Je bruiloft en honeymoon vakantie op Ibiza

Een honeymoon vakantie op Ibiza doe je niet voor één dag, maar voor meerdere dagen of één week. Dat maakt trouwen op Ibiza dan ook zo leuk, want je plakt er gelijk je honeymoon achteraan. Samen met de weddingplanner Timo Kerkhof spreek je je wensen door en kunnen we het net zo lang en uitgebreid mogelijk maken als je zelf wilt. Veel huwelijksparen die je voor zijn gegaan hebben echt een droomvakantie en bruiloft gehad, waarbij alles tot in de puntjes was verzorgd.

Ook betaalbaar voor je familie en vriendenOok betaalbaar voor je familie en vrienden

Ook betaalbaar voor je familie en vrienden

Je honeymoon vakantie op Ibiza is mooi en indrukwekkend, of het nu gaat om het legendarische uitgaansleven of de oogverblindende natuur. De vliegreis is ook maar een uur of twee en dan ben je er al. De korte afstand maakt de reis ook een stuk goedkoper. Dat zal veel genodigden over de streep trekken om mee te gaan en hun eigen tickets te regelen. Wat is er nou mooier dan omringd door je familie en vrienden je Ibiza wedding te vieren?

Kan trouwen op Ibiza alleen in de zomer?Kan trouwen op Ibiza alleen in de zomer?

Kan trouwen op Ibiza alleen in de zomer?

Je kunt natuurlijk één nachtje op Ibiza blijven en de volgende dag weer terugvliegen, maar echt leuk is dat ook weer niet. Er is hier zoveel moois te ontdekken en zoveel leuks te doen, dan je er maar al te graag een week aan vast wilt plakken. First Love Ibiza Weddings organiseert je honeymoon vakantie tussen mei en oktober, want ook in de lente en herfst zijn de temperaturen hier nog heerlijk warm. Beter dan je trouwdag vieren op een regenachtige dag in september in Nederland toch?

Graag trouwen en vakantie inéén?Graag trouwen en vakantie inéén?

Graag trouwen en vakantie inéén?

Als er één plek is om van het leven te genieten, dan is het hier op Ibiza. Mede gezien de top trouwlocaties die dit eiland biedt, zal dit je droom honeymoon vakantie worden. Een heerlijke week vakantie om jullie liefde te bezegelen en nog langer te kunnen genieten van al het moois dat Ibiza heeft te bieden. De villa’s en appartementen op Ibiza huur je ook vaak voor minimaal een week. Het zou dan ook zonde zijn om hier maar twee dagen gebruik van te maken.

 

“Plan nu ook je honeymoon vakantie bij First Love Ibiza Weddings”

Trouwen op Ibiza

Wil je niets liever dan trouwen op Ibiza, kan First Love Ibiza Weddings dit voor je organiseren en regelen. Met ons groot netwerk aan diverse contacten en bedrijven in Nederland en op Ibiza, zorgen wij er voor dat alles voor jullie mooiste dag wordt geregeld en verzorgd. Voor jullie wacht er een top vakantie en bruiloft op één van de mooiste eilanden in de Middellandse zee.

De bruiloft locatie

De bruiloft locatie

Bijzondere trouwlocaties vind je zeker op dit prachtige eiland. Wil je graag trouwen op het strand, bij de ondergaande zon of juist op een adembenemende plek omgeven door de wonderschone natuur? Gezien onze kennis van de mooiste trouwlocaties op Ibiza, gaan wij af op jouw wensen en komen altijd met een bruiloft locatie die hieraan voldoet.
Vervoer op het eiland

Vervoer op het eiland

Natuurlijk heb je ook vervoer op het eiland nodig en ook dit wordt door First Love Ibiza Weddings voor je geregeld. Dat wil je tenslotte niet nog eens regelen als je net aangekomen bent. Afhankelijk van de duur van je verblijf, de mate van luxe die je wilt of juist de simpelheid van goedkoop vervoer. Jij geeft aan wat je wilt en wij zorgen dat het vervoer voor jou en je gasten klaar staat.
Accommodatie van het echtpaar en de gasten

Accommodatie van het echtpaar en de gasten

Wil je uitzicht op het strand of wil je juist een appartement of hotel in een leuk pittoresk plaatsje? Geef je wensen aan ons door en wij zorgen voor de juiste accommodatie voor jezelf en je uitgenodigde gasten. Indien wenselijk komen de gasten zo veel mogelijk bij elkaar in hetzelfde appartementencomplex, maar waarbij ieder wel zijn eigen privacy heeft. Vanzelfsprekend houden we hierbij ook rekening met het budget, maar logeren op Ibiza is echt goedkoper dan je denkt.
Catering

Catering

Gezien ons groot netwerk van cateraars, restaurants en bars op Ibiza, zorgen wij voor de catering op je Ibiza bruiloft. Samen bespreken wij je wensen, het aantal gasten, de bruiloftstaart, de alcoholische drankjes of heerlijke cocktails, de hapjes en gewenste buffets en menu’s. Op je trouwdag zelf wordt alles hiervoor tot in de puntjes geregeld.
Muzikale omlijsting

Muzikale omlijsting

Geef ons je voorkeuren door wat voor muziek je graag wil horen en wij kunnen een muziekbandje, zanger of zangeres regelen. Wil je liever een dj die de hele avond de juiste sfeer weet te creëren met bijpassende muziek of wil je dansen op het strand en een fantastisch dansfeest? Samen bespreken wij je wensen en de mogelijkheden, zodat ook de muziek geheel wordt afgestemd op wat jij en gasten waarderen.
Decoratie

Decoratie

Wil je een aparte en bijpassende uitnodiging naar je gasten sturen of vind je de juiste aankleding van de locatie van de ceremonie of het feest erg belangrijk? Ook hierbij leggen wij je graag uit wat de mogelijkheden zijn, waarbij wij zo goed mogelijk tegemoet komen aan je eigen wensen. Op deze manier krijg je dan ook een Ibiza wedding, waarin je veel van je eigen wensen tot vervulling ziet komen.
Huwelijksfotograaf

Huwelijksfotograaf

Om voor altijd een dierbare herinnering over te houden van je prachtige Ibiza wedding, kun wij ook een huwelijksfotograaf regelen die de mooiste foto’s van jullie, de ceremonie en het bruidsfeest maakt. Desgewenst kan hier ook een film van gemaakt worden, zodat je de mooiste momenten nog vaak kunt terugkijken. Natuurlijk krijg je naderhand alle foto’s in een prachtig digitaal of papieren fotoboek aangeleverd.

 

“ Vraag gelijk een gratis intakegesprek bij ons aan!”

First Love Ibiza Weddings

Timo Kerkhof

+31 (0)6 53 55 55 85

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Registratienummer B16574188

First Love Ibiza Weddings is een onderdeel van First Love Ibiza Weddings and Events SL

Kennismaken

Ben je geprikkeld om meer te weten over trouwen op Ibiza of wil je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Please type your full name.
Please type your full name.
Invalid email address.

Ongeldige invoer

Contactinformatie

Timo Kerkhof

+31 (0)6 53 55 55 85
info@firstloveibizaweddings.com


Adres Nederland
Hoofdweg Noord 37B
2913LB  Nieuwerkerk aan den IJssel

Adres Ibiza
Calle Vicente Cuervo 11-1-1
Ibiza, Islas Baleares 07800
España


Volg ons op: