>Trouwen op Ibiza
Trouwen op Ibiza2019-03-27T20:57:16+00:00

Trouwen op Ibiza

Willen jullie niets liever dan trouwen op Ibiza? Dan kan First Love Ibiza Weddings dit voor jullie organiseren en regelen. Met ons grote netwerk aan diverse contacten zowel in Nederland als op Ibiza, zorgen wij ervoor dat jullie mooiste dag van A tot Z wordt verzorgd. Voor jullie wacht er een top vakantie en bruiloft op één van de mooiste eilanden in de Middellandse zee.

De bruiloft locatie

Bijzondere trouwlocaties vind je zeker op dit prachtige eiland. Wil je graag trouwen op het strand, bij de ondergaande zon of juist op een adembenemende plek omgeven door de wonderschone natuur? Gezien onze kennis van de mooiste trouwlocaties op Ibiza, gaan wij af op jouw wensen en komen altijd met een bruiloft locatie die hieraan voldoet.

Vervoer

Natuurlijk heb je ook vervoer op het eiland nodig en ook dit wordt door First Love Ibiza Weddings voor je geregeld. Dat wil je tenslotte niet nog eens regelen als je net aangekomen bent. Afhankelijk van de duur van je verblijf, de mate van luxe die je wilt of juist de simpelheid van goedkoop vervoer. Jij geeft aan wat je wilt en wij zorgen dat het vervoer voor jou en je gasten klaar staat.

Accommodatie van het bruidspaar en de gasten

Wil je een villa uitzicht op zee of wil je juist een finca of hotel in een leuk pittoresk plaatsje? Geef je wensen aan ons door en wij zorgen voor de juiste accommodatie voor jullie en jullie gasten. Indien wenselijk komen de gasten zo veel mogelijk bij elkaar dezelfde accommodatie. Vanzelfsprekend houden we hierbij ook rekening met jullie wensen en budget, logeren op Ibiza kan goedkoper zijn dan je denkt.

Catering

Met ons grote netwerk aan externe cateraars, restaurants en bars op Ibiza zorgen wij voor de juiste invulling van de catering op de gehele bruiloft. Samen bespreken welke vorm van diner het beste past bij de samenstelling van jullie gasten, kiezen we het menu en het drankarrangement. Op de trouwdag zelf wordt alles hiervoor tot in de puntjes geregeld.

Muziekale omlijsting

Wat zijn jullie muziek voorkeuren? Samen bespreken we de mogelijkheden die passen bij jullie wensen, zodat ook het entertainment geheel wordt afgestemd op wat jullie en jullie gasten zullen waarderen!

Decoratie

Al onze locaties zijn al bijzonder en prachtig van zichzelf, daarom heb je kwa decoratie vaak niet veel nodig. Om ervoor te zorgen dat de trouwlocatie, jullie trouwlocatie wordt bespreken we graag de mogelijkheden en jullie voorkeuren zodat iedere locatie wordt voorzien van passende aankleding naar jullie wensen en altijd in harmonie met de natuur.

Mooiste dag vastgelegd

Graag voor altijd een tastbare herinnering van jullie mooiste dag? Onze partner fotografen en videografen kennen het eiland op hun duimpje en nemen jullie mee naar idyllische plekken voor jullie fotoshoot en zorgen voor de mooiste beelden van jullie trouwdag!

trouwen op ibiza 3


Ibiza biedt zeker top trouwlocaties voor een spetterend trouwfeest met je familie, vrienden en andere gasten. Gezien onze ervaring met het organiseren van grootse evenementen, is een trouwfeest organiseren op Ibiza voor ons een peulenschil. Afhankelijk van je wensen geven wij een keuze in een aantal geschikte trouwlocaties. Daarbij regelen wij de aankleding, de catering, het vervoer en naar wens een dj of muziekbandje.

trouwen op ibiza 4-min

    This Is A Custom Widget

    This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

    This Is A Custom Widget

    This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.