>>Even voorstellen

Even voorstellen

Timo Kerkhof

Hij helpt Nederlanders te trouwen op Ibiza. Want als íemand weet hoe je daar een fantastische bruiloft kunt organiseren, dan is hij het. Timo Kerkhof (45) trouwde er zelf, heeft volop ervaring als event manager en kent het eiland als geen ander. ‘Van alle plekken waar ik ooit geweest ben, is dit mijn eerste liefde’, aldus de eigenaar van First Love Ibiza Weddings.

‘In Nederland regel je al snel je eigen bruiloft. Maar als je hier op Ibiza wilt trouwen, is hulp best handig. Juist omdat ik hier al sinds mijn geboorte kom, kan ik je die hulp uitstekend bieden. Ik ken alle mooie en leuke plekken, heb de contacten die je nodig hebt, spreek de taal en weet aan welke lokale wetten of regels je trouwfeest moet voldoen. Ook kan ik de juiste vergunningen voor je regelen. Je wilt toch graag voorkomen dat er op de mooiste dag van je leven opeens twee politieagenten boetes staan uit te schrijven. Of nog erger: de stekker uit je feest trekken.’

Prachtig resultaat

‘First Love Ibiza Weddings behoedt je graag voor dat soort ellende. En zorgt ondertussen voor de ideale muziek, locatie, aankleding, eten, vervoer en huisvesting. Allemaal in nauw overleg met jou, want je wilt natuurlijk wel iets wat bij je wensen en financiële mogelijkheden aansluit. Een fijne week met vrienden en familie op Ibiza is overigens niet per se duurder dan één dag trouwen in Nederland. Sterker nog: het hangt af van de wensen, maar het is gemiddeld goedkoper. Wat je wensen en budget ook zijn, mede dankzij mijn grote netwerk aan Spaans- én Nederlandstalige professionals komen we altijd uit op een passend en prachtig resultaat.’

‘Voor de ervaring raad ik dit iedereen aan ‘

Betaalbare tickets

‘Misschien denk je eerder aan Aruba of Curaçao als trouwlocatie. Maar Ibiza is minstens zo mooi en indrukwekkend, of het nu gaat om het legendarische uitgaansleven of de oogverblindende natuur. En bovendien: het is veel korter vliegen. Een uur of twee en je bent er, wat zeker met kinderen handig is. De kortere afstand maakt de reis ook een stuk goedkoper. Dat zal veel genodigden over de streep trekken om mee te gaan. En de betaalbaarheid van tickets maakt weer dat je die mensen prima kunt vragen hun vlucht zelf te regelen. Als bruidspaar hoef je dan ook niet alle paspoortgegevens te verzamelen of het vervoer te coördineren.’

Hoge temperatuur

‘Je kunt natuurlijk één nachtje op Ibiza blijven en de volgende dag weer terugvliegen. Maar waarom zo kort? Er is hier zoveel moois te ontdekken en zoveel leuks te doen – zeker tussen mei en oktober en zelfs in de maanden juli en augustus, als de temperatuur boven de dertig graden komt. Als er één plek is om van het leven te genieten, dan is het hier; alles op Ibiza is ontzettend relaxed. Ik raad bruidsparen dan ook aan om hun trip naar het eiland te zien als “een weekje vakantie met bruiloft”. Bovendien: villa’s en appartementen huur je vaak voor minimaal een week. Het zou zonde zijn daar maar twee dagen van te gebruiken.’

Fijne bruiloftsweek

‘Zelf kom ik al sinds mijn geboorte op Ibiza. Elk jaar wel een paar keer. Ik ben er in 2009 zelfs getrouwd. Dat wil zeggen: het officiële gedeelte deden we in Nederland, maar de ceremonie en het feest waren hier. Sindsdien wil ik anderen hetzelfde bieden; een onvergetelijke, goed geregelde en betaalbare bruiloft op een droomlocatie. Je bent hier zo. Om het geld hoeft niemand het te laten. En voor de ervaring raad ik het iedereen aan.’

Timo’s achtergrond

Via First Love Ibiza Weddings combineert Timo Kerkhof zijn liefde voor Ibiza met zijn ervaring als event manager. In Nederland verzorgt hij met zijn bedrijf First Love Sound & Concepts hij al jarenlang de productie, geluid en licht voor congressen, presentaties, beurzen, festivals, sport en business events voor o.a. Aktiesport,Perry Sport, Dance Valley en Dutch Valley, 24 Kitchen, Canal +, Go Apres Ski, Ajax, Feyenoord, Tim en Faab, De Apres Skihut On Tour, Sunweb, Stadhuisplein Rotterdam. Ook werkt hij al ruim 30 jaar als allround DJ, onder andere met eigen drive-in shows. Op Ibiza heeft hij inmiddels tig bruiloften ondersteund en/of gecoördineerd, met ceremonies op de prachtigste plekken – van stranden tot markante rotspartijen aan zee. Hij werkt voor bruiloften nauw samen met diverse ervaren (Nederlandstalige) partijen, bijvoorbeeld voor de aankleding en catering.

Céline van Norden

Beste bruidsparen, Leuk dat jullie op onze website terecht zijn gekomen! Als het goed is kennen jullie Timo al, daarom zal ik, als schrijfster van deze blog mijzelf ook even kort voorstellen.Mijn naam is Céline van Norden, geboren in 96. Sindsdien haast niet weg te slaan uit omgeving Rotterdam (naja, behalve voor een tripje naar Ibiza natuurlijk).

Sinds een jaar mag ik mezelf met trots de rechterhand van Timo noemen als het gaat om het plannen van jullie droomhuwelijk op het prachtige Ibiza. In Februari 2016 ben ik begonnen met mijn afstudeerstage bij First Love Ibiza Weddings. Het seizoen begon dat jaar vroeg, wij hadden namelijk in Maart al onze eerste bruiloft van 2016. Omdat ikzelf voorheen nog nooit op een bruiloft was geweest vond ik dit best wel spannend! Daarom heb ik bij de eerste bruiloft vooral op de achtergrond mee gegluurd met Timo, om even te kijken hoe dit allemaal precies gaat.

In de maanden waarin ik op Ibiza zat heb ik mij naast de bruiloften ook vooral bezig gehouden met het ontdekken van mooie locaties met strandtenten in typische Ibiza sferen. Daarna ben ik op stap gegaan met aanstaande bruidsparen om deze locaties samen te bezoeken en na te gaan welke locatie het beste bij het bruidspaar past. Het was leuk om koppels die nog nooit op Ibiza waren geweest, de sfeer van la isla te laten proeven tijdens de eilandtour waarbij we uiteraard tijd vrijmaken voor een heerlijke lunch (met zo af en toe een ijs koud wijntje erbij) op een van de mooiste plekken van Ibiza. Mijn stage tijd is voorbij gevlogen en sinds 1 augustus ben ik dan ook echt in dienst als vaste medewerker van First Love Ibiza Weddings, afgestudeerd en wel!

Alles wat ik heb geleerd in het half jaar kan ik nu ook echt gaan laten zien. Ik heb vanaf begin af aan steeds gezegd dat wanneer ik na mijn stage kon blijven werken op Ibiza dat ik dit niet aan mijn neus voorbij zou laten gaan. Maar zoals ik eerder al zei, ben ik ook eigenlijk niet weg te slaan uit mijn vertrouwde omgeving, daarom past de baan als weddingplanner op Ibiza – vanuit Nederland zo perfect bij mij! Want ook Ibiza voelt als thuiskomen voor mij!

Beso,

Céline van Norden

By |2019-04-05T10:25:32+00:00May 10th, 2018|Categories: Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.