>Weddingplanner Ibiza
Weddingplanner Ibiza2019-04-03T20:48:30+00:00
weddingplanner afbeelding 1-min

Nederlandse weddingplanner Ibiza

‘Wat is er nou mooier dan trouwen op Ibiza? Als weddingplanner en met mijn ervaring als event manager, help ik Nederlanders die willen trouwen in het buitenland, met een romantische vakantie en Ibiza wedding op dit prachtige eiland in de Middellandse zee. Ook al heb ik veel mooie plekjes en top trouwlocaties gezien, Ibiza is en blijft mijn eerste grote liefde. Vandaar dat First Love Ibiza Weddings de meest toepasselijke naam is voor mijn dienstverlening’. – Timo Kerkhof

Waarom een weddingplanner?

In Nederland regel je al snel je eigen bruiloft. Wil je trouwen op Ibiza, dan ken ik de mooiste trouwlocaties van dit eiland en weet wat er allemaal geregeld moet worden. Omdat ik hier als sinds mijn geboorte kom, ken ik de mooiste plekken, spreek ik de taal en heb ik de nodige contacten waarmee wij jullie een geweldige Ibiza bruiloft kunnen bezorgen.

Trouwen op Ibiza: alles wordt geregeld

First Love Ibiza Weddings adviseert, ondersteunt en helpt jullie bij alles wat er geregeld en georganiseerd moet worden. Denk aan één van de top trouwlocaties, het vervoer, huisvesting, catering, muziek en aankleding. Afhankelijk van jullie wensen, budget en het aantal gasten, lever ik een maatwerk plan voor jouw ideale Ibiza wedding. Dankzij mijn groot netwerk aan Spaanse en Nederlandstalige professionals, ga ik alleen voor het eindresultaat en wil voor jou en je partner een droomhuwelijk waar jullie altijd weer met een grote glimlach naar terug zullen kijken!

Ook gelijk je honeymoon op Ibiza vieren?

In Nederland is het gebruikelijk om gewoon 1 dag je bruiloft te vieren, wel of niet gevolgd door een huwelijksreis. Maar wil jij het anders, wil je meer en wil je iets unieks? Denk dan aan een vakantie waarin je trouwt met alleen je familie, beste vrienden en goede kennissen. Daarna gaan jullie samen nog even nagenieten van dit avontuur!

Al sinds mijn geboorte kom ik op Ibiza en nu elk jaar wel een paar keer. Natuurlijk heb ik hier samen met mijn vrouw in 2009 ook mijn eigen huwelijksfeest en ceremonie gevierd. Sindsdien wil ik andere bruidsparen die willen trouwen in het buitenland hetzelfde bieden; een onvergetelijke, goed geregelde en betaalbare bruiloft op een droomlocatie.

weddingplanner afbeelding 3

Waarom trouwen op dit eiland?

Heb je altijd al gedroomd van een fantastisch huwelijk op een bijzondere en romantische trouwlocatie in het buitenland? Dan is dit je kans op een uiterst betaalbare en goed georganiseerde Ibiza wedding met de volgende voordelen:

  • Je wordt volledig ontzorgd en hoeft niets te regelen, alleen een goed humeur, een ticket, een ingepakte koffer en de gasten uitnodigen die meegaan.
  • Altijd de garantie op mooi weer, de zon en een fantastische trouwlocatie.
  • Eén van de beste en meest betaalbare opties voor een bruiloft en huwelijksreis ineen aan de Middellandse zee.
  • De bruiloft, ceremonie en het feest worden volledig afgestemd op jouw wensen
  • Voor de wet trouw je in Nederland, maar voor de ceremonie, het huwelijksfeest en de huwelijksreis reizen jullie af naar Ibiza, waar First Love Ibiza Weddings alles kan regelen.

  This Is A Custom Widget

  This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

  This Is A Custom Widget

  This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.